ayurveda astrologi amanda schou

embodied astrologi

+ ayurvedisk guidance

I dette unikke 1:1 forløb dykker vi ind i din fineste wellbeing, dit magiske, dybeste selv. En rejse tilbage til kroppen og din vej i verden.  En vævning af krop og kosmos. Forløbet egner sig både til nye og tidligere klienter.

 

En rejse hjem til dig selv . . .

I denne smukke offering kortlægger vi både dine sjælelige og kropslige gaver og udfordringer. Det er et forløb over tre sessioner, hvor astrologiske læsninger og ayurvedisk vejledning foldes ud og væves sammen. Her skabes en dybere forståelse af, hvor du er, kropsligt, energetisk, sjæleligt, og hvor du er på vej hen i verden.

Jeg er meget optaget af, hvordan kropslighed er en præmis for at vi kan eksistere og agere i verden. Uden jordforbindelse ingen transformation, kan man sige. Derfor giver det god mening ikke kun at tilbyde spirituel, intuitiv eller astrologisk vejledning, men at væve det sammen med min store viden og uddannelse inden for holistisk sundhed og ayurveda. En insisteren på at kroppen, hverdagen, nervesystemet, ikke eksisterer adskilt fra dit life purpose.

astrologi ayurveda amanda schou
astrologi ayurveda amanda schou

Selfcare + transformation . . .

Astrologi er et stort, potent redskab til at forstå dig selv mere i dybden. Det er et redskab, der kan igangsætte pyskologiske og spirituelle transformationsprocesser. I mit astrologiske arbejde er jeg meget optaget sammenhængene mellem krop og kosmos. Hvordan sansning, sensitivitet eller fordøjelse har en direkte indvirkning på din oplevelse af fx tryghed, forbundethed og retning.

Ayurveda er et holistisk helsesystem, der nærer og balancerer. De traditionelle ayurvediske praksisser, du præsenteres for i forløbet har til hensigt at hjælpe dig i dybere kontakt med dig selv, og dine daglige vaner og uvaner. Herfra kan vi begynde at skabe langvarig, meningsfuld og nærende forandring.

Læs mere om ayurvedaen her.

Dit commitment + praktisk info

Hvorfor tre sessioner? Selvom jeg ville ønske at healing kunne foregå med et trylleslag, så er det jo bare ikke tilfældet. Let’s face it: dine gamle programmeringer, falske overbevisninger og kiksede attachments, tager lang tid at afvikle. Også meget længere end tre sessioner. Men ved at dedikere din tid og energi til de her tre møder hen over fx tre måneder, så viser du først og fremmest dig selv, men også mig, at du er seriøs omkring både det indre arbejde og omkring din krops store magiske wellbeing. Dit commitment er præmissen for at vi kan få ægte indblik og igangsætte vedvarende healing.

Forløbet indeholder læsninger af både dit astrologiske chart og af din ayurvediske konstitution. Du bliver guidet i at genfinde dig selv, vi arbejder med selfcare og life purpose. Prisen inkluderer tre sessioner à 75 minutter samt en stor forberedelsesproces selvfølgelig. Prisen er den samme om du betaler i en eller tre rater. Betalingen varetages af sikkerhedsgodkendt udbyder (Stripe). Når du har betalt modtager du en kvittering fra Stripe og en velkomstmail fra mig. Tidspunkterne for sessionerne aftaler vi sammen.

Book forløbet ved at vælge en betalingsløsning eller ved at skrive til mig via kontaktformularen nedenfor

Betal nu: 4200,-
Betal i 3 rater à 1400,-
embodied astrologi + ayurvedisk guidance
Skriv til mig her for at aftale din første session eller med spørgsmål omkring forløbets indhold og udformning. Jeg svarer i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram