Peaches_edited_edited_edited.jpg

+ ayurvedisk guidance

Her kan du læse om det dybeste arbejde, jeg tilbyder. Sessioner hvor vi dykker ind i din fineste wellbeing, dit magiske selv. En rejse tilbage til kroppen og din vej i verden.  En vævning af wellbeing og spiritualitet.

Forløbet egner sig både til nye og tidligere klienter.

embodied astrologi

 

krop + sjæl

En rejse hjem til dig selv.

Min smukkeste offering er de her dybe forløb, hvor vi kortlægger både dine sjælelige og kropslige gaver og udfordringer. Det er sessioner, hvor astrologiske læsninger og ayurvedisk vejledning foldes ud og væves sammen. Her skabes en dybere forståelse af hvor du er, kropsligt, energetisk, sjæleligt, og hvor du er på vej hen i verden.

 

Jeg er meget optaget af, hvordan kropslighed er en præmis for at vi kan eksistere i verden. Uden jordforbindelse ingen transformation, plejer jeg at sige. Derfor giver det god mening ikke kun at tilbyde spirituel, intuitiv eller astrologisk vejledning, men at væve det sammen med min store viden om sundhed og ayurveda. En insisteren på at kroppen, hverdagen, nervesystemet, ikke eksisterer adskilt fra dit life purpose.

embodied astrologi

Dive deep.

Astrologi er et stort, potent redskab til at forstå dig selv mere i dybden. Det er et redskab, der kan igangsætte pyskologiske og spirituelle transformationsprocesser. I mit astrologiske arbejde er jeg meget optaget sammenhængene mellem krop og kosmos. Hvordan sansning, sensitivitet eller fordøjelse har en direkte indvirkning på din oplevelse af fx tryghed, forbundethed og retning.

 

Jeg ser det astrologiske chart som et landkort, for både sjælens rejse og for kroppens vej igennem verden. Et kosmisk landskabsmaleri. Mit udgangspunkt er en embodied astrologi, kroppens astrologi, hvor vitalitet, glow i kinderne og mod på livet bor i chartet sammen med andre indsigter omkring fx kærlighedsrelationer, professionelt out-put eller måneknudernes udviklingspotentiale.

Ayurvedisk guidance

Nærende, glowy selfcare.

I ayurvedaen arbejder vi altid med udgangspunkt i det, der foregår lige nu. Hvordan har dit nervesystem det, din fordøjelse, din cyklus? Hvordan sover du, hvordan spiser du? Den slags ting har selvfølgelig en direkte indvirkning på dit liv, og de fortæller samtidig en historie om, hvordan du giver dig selv lov til at være i verden. Din evne til at fordøje mad er simpelthen direkte forbundet til din evne til at fordøje life.

Ayurvedaen er et traditionelt helsesystem fra det gamle Indien, hvor vi er meget optaget af den enkeltes helt unikke kropslige og sjælelig konstitution. Ved at tage udgangspunkt i netop din helt særlige, smukke og quirky krop, guides du til praksisser, der kan støtte og nære dig gennem alle livets årstider. Det er selfcare og appetit på livet, det er en rejse tilbage til en kærlig, modig og glowy version af dig selv.

dit commitment

Forløb over 3 sessioner à 75 minutter.

 

Pris: 4200,-

Kan betales i rater.

Hvorfor tre sessioner? Selvom jeg ville ønske at healing kunne foregå med et trylleslag, så er det jo bare ikke tilfældet. Let’s face it: dine gamle programmeringer, falske overbevisninger og kiksede attachments, tager lang tid at afvikle. Også meget længere end tre sessioner. Men ved at dedikere din tid og energi til de her tre møder hen over fx tre måneder, så viser du først og fremmest dig selv, men også mig, at du er seriøs omkring både det indre arbejde og omkring din krops store magiske wellbeing. Dit commitment er præmissen for at vi kan få ægte indblik og igangsætte vedvarende healing.

Pink to Orange Gradient
praktisk info

Forløbet indeholder læsninger af både dit astrologiske chart og af din ayurvediske konstitution. Du bliver guidet i at genfinde dig selv, vi arbejder med selfcare og life purpose. Prisen inkluderer tre sessioner à 1,25 times varighed samt en stor forberedelsesproces selvfølgelig. Prisen er den samme om du betaler i en eller tre rater. Betalingen varetages af sikkerhedsgodkendt udbyder (Stripe). Når du har betalt modtager du en kvittering fra Stripe og en velkomstmail fra mig. Tidspunkterne for sessionerne aftaler vi sammen.

Book forløbet ved at vælge en betalingsløsning eller ved at skrive til mig via kontaktformularen nedenfor. 

betal nu: 4200,-
1400,- i 3 måneder
kontakt mig
Skriv til mig her enten for at aftale din første session eller med spørgsmål omkring forløbets indhold og udformning. Jeg svarer i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram