astro guidance

Hos en astrolog kan du søge svar på både store og små spørgsmål.

Det astrologiske chart fortæller om dit liv, hvordan det er svært og hvordan det er dejligt for dig at være i verden.

Ud over de astrologiske læsninger så arbejder jeg også med en sammenvævning af astrologi og ayurveda. Det kan du læse mere om her.

find vej i verden

En fuld astrologiske læsning varer 1,5 time og kræver en del forberedelse.

Pris: 1800 kroner

Den fulde astrologiske læsning er en enkeltstående 1:1 session, der tager udgangspunkt i dit astrologiske fødselshoroskop. Med astrologien dykker vi ind i måske glemte hjørner af dig, undersøger nogle måske uopdagede sammenhænge mellem dine styrker og svagheder.

 

Astrologien er for mig et magisk og praktisk redskab til at identificere, hvad der driller, hvorfor og hvornår. Dit fødselshoroskop fortæller om hvem du er, hvordan du er, og hvorfor du er her. Det viser os, hvad der er vigtigt at prioritere for, at du kan føle dig både fri og forankret i verden.

astrologens rolle

Book sessionen ved at kontakte mig via kontaktformularen nedenfor.

En astrologisk praksis kan udfoldes på mange forskellige måder, og vil altid være præget af den enkelte astrologs filosofiske, spirituelle og etiske ståsteder.

 

Min praksis tager udgangspunk i det, der kaldes traditionel tantrisk filosofi og sri vidya. Det er en non-dualistisk, gudindeforankret lineage, der grundlæggende arbejder for at nedbryde en tyndslidt binær tænkning, hvor alting inddeles i fx godt og dårligt. Ud med det! Alt i dit astrologiske chart et bittesmå magiske gaver, som kan pakkes ud i det tempo, der passer til dig.

Du må meget gerne selv have en anden filosofisk eller spirituel praksis. Det vigtige er, at du vælger en astrolog hvis vibe du føler dig draget af. En astrolog, der taler et sprog, der vækker dit hjertes stemme.

 

KONTAKT
Skriv her for at booke en astrologisk læsning. Skriv eventuelt hvilke tidspunkter eller ugedage, der typisk fungerer for dig. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram