ayurveda landscape amanda schou

Ayurvedisk livsstilsvejledning

Ayurvedisk livsstilsvejledning handler om at begynde at leve i dybere kontakt med kroppen og i tæt forbundethed med dine omgivelser. Jeg kalder det at leve i nærende forbindelse med indre og ydre cyklusser.

Med afsæt i ayurvedaen orienterer vi os først i, hvad der driller dig i øjeblikket. Hvilke ubalancer oplever du netop nu, og hvordan drømmer du om at have det? Herfra begynder vi at introducere meningsfuld og venlig forandring, på en måde hvor du føler dig mødt og set, ikke presset og stresset til at være anderledes end du er. Fra gang til gang vil du lære nogle nye, gavnlige redskaber, der hjælper dig tilbage til et mere balanceret og glædesfyldt sted i dig.

Som vejleder og coach er jeg myndig og kompetent, men først og fremmest er jeg interesseret i at møde dig, der hvor du er. Mit fokus er på løsninger der, bringer dig tættere på dig selv og dit vedblivende velbefindende.

Ayurvedisk livsstilsvejledning kan blandt andet handle om ubalancer, der kommer til udtryk som: fordøjelsesbesvær, udfrodringer med din menstruationscyklus, uro i kroppen, manglende grounding eller retning. Det kan også handle om et voksende ønske om at leve mere i kontakt med jorden, kroppen, året, livet.

Forløbenei ayurvedisk livsstilsvejledning tilrettelægges personligt til din unikke situation, alle praksisser tilpasses din ayurvediske konstitution og din måde at leve og drømme på. Forløbene strækker sig over fem sessioner, for at kunne komme i dybden med det ayurvediske arbejde.

Om ayurveda

Ayurvedaen er et traditionelt helsesystem fra det gamle Indien, hvor vi er meget optaget af den enkeltes helt unikke kropslige og sjælelig konstitution. Grundlæggende er vi alle sammen født med nogle særlige tilbøjeligheder, og når vi overgør netop disse bliver de nemt til uvaner. Måske er du super bossy, og bliver det ekstra under press? Måske er du super kreativ og dreamy, men spacer ud når det blæser? Måske er du grundlæggende jordbunden og kærlig, men bliver stuck og mangler en indre taktfasthed, der holder dig i kontakt med din indre ild? De fleste af os er selvfølgelig en helt unik sammensætning af tilbøjeligheder, temperament, vaner og uvaner. Det ayurvediske arbejde tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu, den du er lige nu. Vi er interesseret i hele dig, kroppens og sjælens dybeste velvære og sundhed.

 

Det ayurvediske sundhedsbegreb, Swastha, kan oversættes sådan her: At sætte sig godt tilrette i sig selv. Og det er netop dette den ayurvediske livsstil sigter efter, at du kan sætte dig godt tilrette i kroppen og i dit dybeste indre.

 

Ved at tage udgangspunkt i netop din helt særlige, smukke og quirky krop, guides du til praksisser, der kan støtte og nære dig gennem alle livets årstider

 

I den ayurvediske tradition arbejder vi altid med udgangspunkt i det, der foregår lige nu. Hvordan har dit nervesystem det, din fordøjelse, din cyklus? Hvordan sover du, hvordan spiser du? Den slags ting har selvfølgelig en direkte indvirkning på dit liv, og de fortæller samtidig en historie om, hvordan du giver dig selv lov til at være i verden. Din evne til at fordøje mad er simpelthen direkte forbundet til din evne til at fordøje life.

Walking on Pink Water
ayurvedisk livsstil
 
Praktisk info om 1:1 forløbet

Jeg tilbyder 1:1 vejledning i ayurvedisk kost og livsstil. Jeg arbejder som vejleder, ikke behandler. Forløbet egner sig ikke til hvem som helst, og det kræver et stort commitment fra din side. En vilje til forandring. Jeg tilbyder kun disse forløb til dig, der er villig til at komme til fem sessioner fordelt over eksempelvis 3 måneder.

 

Svar gerne på dette spørgsmål for at finde ud af om du er klar til at committe dig: På en skal fra 1-10, hvor dedikeret er du til at træde ind i en ny, sundere livsstil for at nære dig selv på et dybt plan? Hvis dit svar er under 8 er dette forløb ikke for dig. Se i stedet mine andre offerings her.

Sessionerne foregår hos mig på Amager eller via zoom.

Kontakt mig inden du booker forløbet og hør nærmere om dette forløb passer til dig og din situation, og om hvad jeg kan hjælpe dig med.
Forløbet består à 5 1:1 sessioner à 75 minutter. Prisen er 7000 kr i alt.
Beløbet kan betales i 5 rater à 1400 kr.
ayurvedisk livsstilsvejledning
Kontakt mig her for at booke et forløb med ayurvedisk livsstilsvejledning, eller for at høre mere om forløbene. Jeg glæder mig til at høre fra dig, de her ayurvediske vejledningsforløb har mit hjerte.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram