AYURVEDisk efterfødselsomsorg

Den tidlige efterfødselstid handler selvfølgelig om at passe på baby og lære det lille nye liv at kende. For dig som mor og menneske handler tiden også om at komme dig oven på fødslen - uanset hvordan den er forløbet. At føde er en atletisk kraftpræstation, og det tager tid at restituere. Du bløder en del den første tid, dine organer skal genfinde deres oprindelige plads i bughulen, selv din fordøjelse kan være udfordret i tiden efter fødslen. Din krop har i allerhøjeste grad brug for hvile og omsorg for at komme sig. Samtidig kan du i den tidlige efterfødselstid også møde søvnløse nætter, besværlig ammeopstart, forvirring omkring dine egne grænser og behov.


Ifølge den ayurvediske tradition er tiden lige efter fødslen en af de mest sårbare og transformationsrige faser i en kvindes liv. Man taler om 42 dage for 42 år — ved at passe særligt godt på den nye mors krop, sjæl og sind i de første 42 dage efter fødslen, kan der opnås 42 års sundhed og velbefindende. Efterfødselstiden omtales som et gyldent vindue, simpelthen en unik tidslomme, hvor stor transformation er mulig.

Som ayurvedisk efterfødselsdoula kan jeg hjælpe med følgende: vejledning omkring balancerende kost og urtete og oliemassage. Ayurvediske tips og tricks og snacks der hjælper mælkeproduktionen. Hjælp og guidance til at lægge en plan for hvordan din efterfødselstid bliver DIN tid. Certificeret ammevejledning. Babymassage. Belly binding m.m.

Et besøg foregår hjemme hos dig og varer cirka to timer og koster 950 kroner inkl moms. Jeg anbefaler at du booker minimum et par besøg, og helt op til tre ugentlige besøg over hele perioden på 42 dage. Rabat ved køb af mere end tre sessions. Kontakt mig nedenfor for at høre mere.

kontakt

Kontakt mig her med spørgsmål eller for at booke. Skriv hvilket format du ønsker [tarot, alterdesign, livsstilsvejledning eller efterfødselsomsorg] og hvornår du godt kunne tænke dig en tid. Jeg vender tilbage med mulige dage og tidspunkter, og glæder mig til at se dig!

Telefon
Email
Sociale medier

2360 0166

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon