ayurvedisk livsstilsvejledning

At drage omsorg for sig selv er både at skabe en mild, dyb, nærende forbindelse til dig selv, og samtidig også en  radikal, konkret protesthandling mod et samfund, der altid kræver mere fart, mere handling, mere produktivitet. Ayurvedisk egenomsorg siger nej tak til forestillingen om kroppen som noget, der står i vejen for det ‘du skal nå.’ Egenomsorg er i stedet en fejring af din krop, en vej tilbage til dig selv.

Ayurvedisk livsstilsvejledning handler om at identificere dine ubalancer og uvaner, sådan som de udspiller sig netop nu. Vi finder frem til meningsfulde forandringer, nærende kostændringer og nye omsorgsfulde vaner, der giver mening i dit liv. Jeg forsøger aldrig at gennemtvinge noget, som ikke virker realistisk for dig – jeg er myndig og kompetent, men jeg er først og fremmest interesseret i at møde dig, der hvor du er og lægge planer for vedblivende velbefindende.

Fordi nye vaner tager tid at implementere, og fordi ubalancer sjældent kommer alene, anbefaler jeg altid forløb à minimum tre sessioner. Hvis du bare er nysgerrig på din ayurvediske konstitution og vil lære lidt mere om ayurvedisk kost og egenomsorg, så kan en enkeltstående konsultation også være rigtig fint. Sessionerne varer en time og foregår på Amager.

Enkeltstående session: 1000 kr inkl moms

Forløb à tre gange: 750 kr pr. gang inkl moms

kontakt

Kontakt mig her med spørgsmål eller for at booke. Skriv hvilket format du ønsker [tarot, alterdesign, livsstilsvejledning eller efterfødselsomsorg] og hvornår du godt kunne tænke dig en tid. Jeg vender tilbage med mulige dage og tidspunkter, og glæder mig til at se dig!

Telefon
Email
Sociale medier

2360 0166

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon