design dit magiske alter

Et alter er en forankring af energi; et billede på det liv, du drømmer om, kan man sige. Alteret er som en døråbning, hvorfra du kan byde specifikke energier velkommen indenfor i dit liv.

 

Forestil dig at du drømmer om mere kærlighed i dit liv. En passioneret, kreativ kærlighed. Til at byde denne kosmiske energi velkommen vil jeg foreslå dig arketypen The Empress, Herskerinden. Hun er tallet tre, hun er en dynamisk kreatix, der skaber for at skabe, føder for at føde! Hun er ustoppelig naturenergi, der altid skaber, forandrer, flyder på tværs af årstiderne. Hun er sexy uden skam, og giver sig hen til sin egen nydelse. For at byde The Empress velkommen ind i dit liv kan vi designe et alter, der på symbolsk og praktisk vis fortæller kosmos at du er klar til denne energi. Dette alter kan indeholde blomster, silke, honning, læbestift, grønne krystaller som malakit eller amazonit; og dufte, billeder, minder, der viser dig vej.

 

Egentlig er der ikke nogen endegyldige regler for, hvad et alter kan indeholde, men gennem en session med mig får du en dybere forståelse af hvilke energier, du virkelig ønsker at invitere ind i dit liv netop nu, og hvordan alteret for netop disse energier kan se ud.

 

 

I en alterdesign session taler vi om gudebilleder, tarot og månefaserne, om krystaller og æteriske olier, om billedlæsning og mystik. En session varer en time og koster 750 kroner inkl moms.

kontakt

Kontakt mig her med spørgsmål eller for at booke. Skriv hvilket format du ønsker [tarot, alterdesign, livsstilsvejledning eller efterfødselsomsorg] og hvornår du godt kunne tænke dig en tid. Jeg vender tilbage med mulige dage og tidspunkter, og glæder mig til at se dig!

Telefon
Email
Sociale medier

2360 0166

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon