Mit mest populære mama-format er Forbered Efterfødslen: en coachende samtale forud for fødslen, typisk i løbet af 3. semester.

 

I perioder holder jeg også Ayurvedisk Mødregruppe - kontakt mig for at høre mere.

 

Hvis du allerede har født og ønsker ayurvedisk hjælp eller spirituel støtte, så kontakt mig også meget gerne.

KÆRE MAMA

Din efterfødselstid er en grundtone i dit moderskab, men også i din krop og i dit personlige velbefindende.

 

Mit arbejde med efterfødselstiden er funderet i de smukke, nærende omsorgspraksisser, som den ayurvediske tradition foreskriver. Den ayurvediske efterfødselsomsorg fokuserer først og fremmest på at hjælpe dig tilbage i kontakt med kroppen, til en dyb nærende kontakt med dig selv, så du kan være fuldt og kærligt tilstede i dit moderskab.


At føde er en atletisk kraftpræstation, og det tager tid at restituere. Du bløder en del den første tid, dine organer skal genfinde deres oprindelige plads i bughulen, selv din fordøjelse kan være udfordret i tiden efter fødslen. Din krop har i allerhøjeste grad brug for hvile og omsorg for at komme sig. Samtidig kan du i den tidlige efterfødselstid også møde søvnløse nætter, besværlig ammeopstart, forvirring omkring dine egne grænser og behov.


Hvis din graviditet eller fødsel har været særligt udfordrende eller overvældende, kan det virke helt uoverskueligt at tænke på, hvordan du egentlig selv har det. Men ved hjælp af nogle simple traditionelle ayurvediske praksisser får du mulighed for at lande lidt blødere i moderskabet.


At finde sig godt til rette i kroppen og i det nye moderskab allerede i løbet af de første par uger efter fødslen, gavner dig, og derfor din baby, og hele din familile.

FORBERED EFTERFØDSLEN

Forbered Efterfødslen er en coachende samtale, der vejleder dig i at tilrettelægge dit efterfødselsforløb. Vi tager udgangspunkt i den ayurvediske tradition, og altid med et særligt blik for din konkrete situation. Min vigtigste rolle er at hjælpe dig med at lande godt i dit moderskab – til gavn for både dig og din baby og hele din familie.

 

Som ayurvedisk efterfødselsdoula kan jeg hjælpe med følgende: vejledning omkring balancerende kost og urtete og oliemassage. Ayurvediske tips og tricks og snacks, der hjælper mælkeproduktionen. Certificeret ammevejledning for det normale ammeforløb. Babymassage. Belly binding m.m. Desuden simpel akupressur, beroligende vejrtrækningsøvelser og overkommelige meditationer eller nærværsøvelser.

 

Vi lægger konkrete planer for, hvordan din efterfødselstid skal se ud, jeg giver dig praktiske redskaber og coachende vejledning, så du kan komme godt igennem denne korte men intense livsfase.

Forbered Efterfødslen er en samtale der typisk finder sted i 3.semester, og jeg kommer gerne hjem til dig. Kontakt mig gerne i god tid.

Varighed: 2 timer

Pris: 1200 kroner

42 DAGE FOR 42 ÅR

Ifølge den ayurvediske tradition er det fjerde trimester et særligt gyldent vindue, hvor stor kropslig, energetisk og sjælelig transformation er mulig: for når babyen fødes, genfødes du som menneske, nu som mor.

Vi taler i ayurvedaen om 42 dage for 42 år, og med det menes, at ved at drage særlig opmærksom omsorg for morkroppen i de første 42 dage efter fødslen, der kan hun opnå glød og glæde og kropslig velvære og trivsel i 42 år.

KONTAKT
Skriv hvilken type session du ønsker at booke, og skriv gerne hvilke tidspunkter eller ugedage, der typisk fungerer for dig. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.
Tel: 3460 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram

© 2023 by Amanda Schou. Proudly created with wix.com