Queen1_edited_edited_edited.png

MAPPING SESSION

Mapping sessionen er en holistisk vejledningssession, hvor fokus er på dig og din situation netop nu.

 

Hvad driller eller hvad står i vejen for, at du kan begynde at nærme dig et mere næret, glowy og meningsfyldt sted i dig selv? Hvilke steps kan du tage derfra hvor du står nu?

friske øjne

Sessionen er tilgængelig for både nye og eksisterende klienter.

Pris: 900 kroner

I en mapping session bliver du mødt fuldt og helt lige der, hvor du er netop nu. Mapping sessionen hjælper dig til at se og forstå nogle sammenhænge, og giver nogle ideer og praksisser til at hjælpe dig videre.

 

Mapping sessionen er et lille kærligt space, hvor jeg tuner ind på dig, og bruger alle mine forskellige egenskaber og uddannelser. Måske lægger vi tarotkort eller kigger på et særligt område af dit astrologiske chart; måske taler vi om ayurvedisk selfacre eller du får guidelines til et ritual, du kan udføre derhjemme. Vi væver krop og kosmos.

åbent hjerte

Book sessionen ved at kontakte mig via kontaktformularen nedenfor.

Mapping sessionen er oplagt for dig, der mangler en åben, spirituel og holistisk guidance, og som måske ikke er klar til at committe til et forløb af sessioner endnu. Det er samtidig en oplagt tjek-in mulighed for dig, der er tidligere klient, og som har brug for at mærke, at du er på rette vej på rejsen hjem til dig selv og din indre og ydre healing.

 

Mapping sessionen er ikke en fuld læsning af dit astrologiske chart eller en nuanceret og personlig ayuvedisk guidance. Der skal mere tid og forberedelse til den type arbejde. De dybdegående sessioner og forløb kan du læse mere om her.

 

Mapping sessionerne er magiske og intense. De giver klarhed, mod og mildhed nok til at komme videre derfra, hvor det er svært eller drilsk at være.

KONTAKT
Skriv her for at booke en mapping session. Skriv eventuelt hvilke tidspunkter eller ugedage, der typisk fungerer for dig. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram