MIN TILGANG

Min tilgang til selvudvikling eller healing eller oplevelsen af igen at kunne tage bolig i kroppen, er altid holistisk. Jeg mener, at når vi taler om astrologi og kærlighed og livsformål, må vi altid sørge for også at tale om eksempelvis kroppen, nervesystemet, hverdagen. Det hele hænger sammen, og må tænkes som helhed.

Jeg har særligt god adgang til et lille udvalg af kraftfulde modaliteter [astrologiske fødselshoroskoper, ayurvedisk livsstilsvejledning og tarot sessioner], og det er altid her vi starter.

 

Samtidig arbejder jeg aktivt for at nedbryde forestillingen om, at de her tilgange er fuldstændigt adskilte. Det er de ikke. Derfor ender jeg måske med at tale lidt om ayurvedisk egenomsorg i forlængelse af en astrologisk session, eller med at trække et par tarotkort som afslutning på en ayurvedisk samtale.

 

Mit arbejde er i høj grad en vævning af alt det jeg ved og kan, men altid med dig og din vej i centrum. Vævningen eller sammenfletningen af forskellige tilgange er et feminint og feministisk paradigme, som gennemsyrer alt, hvad jeg gør.

For mig er det magiske eller det mystiske ikke adskilt fra kroppen og hverdagen, og det afspejler sig tydeligt i mit arbejde.

 

 Mit arbejde er feministisk og mildt politisk: jeg hjælper hver enkelt med at reclaime forbindelsen til kroppen og sjælen, jeg guider dig tilbage til et sted, hvor du er dybere forankret i dig selv. Jeg praktiserer det, jeg preacher; jeg råber vagt i gevær for den blindhed vores samfund har for all things yin​! 

MIN BAGGRUND
Jeg har altid interesseret mig for billeder og fortællinger; for eventyr, og fantasi, og farver og noget vi kan kalde gud eller bevidsthed.

Min baggrund er farvet af både sjælelig og æstetisk søgen. Jeg har ikke altid vidst hvad jeg ville, og jeg har i alt for mange år været styret af en strid perfektionisme, en forestilling om at passion og kontrol hænger sammen. Nu arbejder jeg anderledes flydende, intuitivt og glædesfyldt, og altid med dyb forankring i virkeligheden og i kroppen. Jeg har blandt andet en baggrund som yogalærer, og interesserer mig meget for, hvordan kroppen er et redskab eller et fartøj i rejsen tilbage til os selv som strålende, guddommelige væsner. Uden kroppen ingen transformation eller indsigt.

I mit arbejde væver jeg forskellige uddannelser, kurser, baggrunde og liv sammen. Jeg har interesseret mig for astrologi i 16 år og tager nu løbende kurser hos Astrology University. Jeg har tre ayurveda-uddannelser, jeg er ayurvedisk livsstilsvejleder og ayurvedisk efterfødselsdoula. Jeg har flere yogalæreruddannelser og jeg har taget kurser i art-writing, meditation og tarot. Derudover har jeg en baggrund som cand.mag i kunsthistorie med speciale i, hvordan kroppen møder kunsten, og med tilvalg i

religionsvidenskab. Se mit CV her.

Et af de store skift jeg har oplevet i mit liv, var et møde med mine formødre i forbindelse med en spirituel ceremoni. Et møde med kvinder, der er gået forud for mig; generationer jeg ikke kendte.

De fortalte mig, at selvom verden er smertefuld, måtte jeg “ikke stoppe linjen”. De viste mig mit ufødte barn og hvordan alting er forbundet til jorden og slangerne.

 

Det her møde tog lang tid at integrere, og den her viden om generationers forbindelse gennem vores celler, gennem knoglerne, jorden, vandet, ilden, har været afgørende for alt i mit liv siden da. Den støtte mine formødre giver mig, er den styrke jeg har til at gøre det, jeg brænder for og længes efter.

Jeg har selv måttet lære at passe på mig selv ad en hård vej fra spiseforstyrrelse og træningsafhængighed til burn-out og angst, frem til i dag, hvor jeg lever langsommere og mere i kontakt med mig selv og kosmos. Jeg har min måne og Uranus i konjunktion med MC, hvilket viser mig at radical, intuitive og psychic tilgange er vigtige i mit arbejde. Det er også en placering, der står i kvadrat til solen, hvorfor den her vej ikke altid har været tilgængelig eller smertefri for mig.

I dag ser jeg alle min astrologiske placeringer, alle mine indre udfordringer, som gaver, der gør mig i stand til at være som jeg er og arbejde som jeg gør.

Jeg øver mig hver dag i at være mere mild, intuitiv, receptiv, cyklisk, yin. Og jeg bliver bedre lidt efter lidt.

 
KONTAKT
Skriv hvilken type session du ønsker at booke, og skriv gerne hvilke tidspunkter eller ugedage, der typisk fungerer for dig. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.
Tel: 3460 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram

© 2023 by Amanda Schou. Proudly created with wix.com