MIN TILGANG
Grundet omstændighederne tilbyder jeg desværre ikke sessioner i øjeblikket. Send mig en mail, hvis du vil have direkte besked, når jeg åbner for sessioner igen.

Min tilgang til selvudvikling eller healing eller oplevelsen af igen at kunne tage bolig i kroppen, er altid holistisk. Jeg mener, at når vi taler om astrologi og kærlighed og livsformål, må vi altid sørge for også at tale om eksempelvis kroppen, nervesystemet, hverdagen. Det hele hænger sammen. Alt er et.

Jeg har selv måttet lære at passe på mig selv ad en hård vej fra spiseforstyrrelse og træningsafhængighed til burn-out og angst, frem til i dag hvor jeg lever langsommere og mere i kontakt med mig selv og kosmos. Jeg har utroligt mange planeter i 1. og 10. hus, og jeg øver mig hver dag i at være mere mild, intuitiv, receptiv, cyklisk, yin. Og jeg bliver bedre lidt efter lidt.

 Mit arbejde er feministisk og mildt politisk: jeg hjælper hver enkelt med at reclaime forbindelsen til kroppen og sjælen, jeg guider dig tilbage til et sted, hvor du er dybere forankret i dig selv. Jeg praktiserer det, jeg preacher; jeg råber vagt i gevær for den blindhed vores samfund har for all things yin​! 

KONTAKT
Skriv hvilken type session du ønsker at booke, og skriv gerne hvilke tidspunkter eller ugedage, der typisk fungerer for dig. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.
Tel: 3460 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram

© 2023 by Amanda Schou. Proudly created with wix.com