Queen of My Castle Amanda Schou

Queen of My Castle

Egenomsorg i praksis  ☽  Dyb nærende coaching  ☾  Retning + Purpose

Queen of My Castle er et holistisk coachingforløb for dig, der længes efter at leve i dyb, nærende forbindelse med kroppen, kosmos og din sjæls life purpose.

 

QoMC er en rejse tilbage til dig selv via de smukkeste ayurvediske selfcare praksisser, dybdegående coaching og kosmisk, astrologisk vejledning. Det er et forløb designet særligt til dig, der vil have mere liv i øjnene, glow i kinderne og retning i livet.

EGENOMSORG i PRAKSIS

Queen of My Castle er et holistisk vejledningsforløb, der stiller skarpt på egenomsorg som en vej til næring og healing og personal power! Et af udgangspunkterne er en række personlige ayurvediske selfcare praksisser, der hjælper dig til at leve fra et mere glowy og velernæret sted i dig. Et sted, hvor du føler dig frisk og energisk, modig og rolig, kosmisk forankret og på vej gennem dit very best life.

 

I Queen of My Castle er egenomsorg ikke kun noget, du gør for at klare dig igennem en overbooket uge eller for at recharge inden du brænder ud on a daily. Egenomsorg er i stedet smukke, kærlige ritualer og praksisser til at ære og nære dig selv. Det er en fejring af den mest juicy og modige version af dig.

 

Egenomsorg er udgangspunktet for, at du kan begynde at stråle og sprælle og leve mere helt og glædesfyldt. Det er fundamentet hvorfra du blomstrer.

Radical selfcare handler om at fylde din egen gyldne kop helt op; det handler om at begynde at tage bolig i hjertet. Og når du bor her, kan du ændre verden!

Queen1_edited_edited.jpg
Queen3.jpg

DYB NÆRENDE COACHING

Oplever du indimellem at tvivle på dig selv, på din stemme eller på din vej i verden? Det gør vi alle sammen! Men i QoMC coacher jeg dig ud af denne tvivlstilstand, og tilbage til et mere hjerteforankret og meningsfuldt sted i dig. Jeg hjælper dig med at afdække, hvad der står i vejen for, at du kan føle dig set og elsket i verden, for at du kan føle dig ægte på rette vej i livet.

 

I Queen of My Castle vil du blive udfordret på dine forestillinger om hvem du er, hvor du er på vej hen og hvad du er værd. Min opgave i det her forløb er at få dig til at huske, hvor vanvittigt smuk og guddommelig du er. Hvor badass Beyoncé agtig og stærk og glædesfyldt din udstråling har lov at være. Du er literally dronning i din egen krop, i dit liv: let the world know.

Queen of My Castle er for dig, der længes efter at tage bolig det mest glowy, selvkærlige og modige sted i dig selv. Det er et forløb, der guider dig tilbage til din indre gudinde eller dronning.

FORLØBET

Queen of My Castle er et holistisk coaching- eller vejledningsforløb med afsæt i ayurvediske selfcare praksisser, der hjælper dig tilbage til kroppen, og med en ongoing witchy vævning: vi inddrager dit astrologiske chart, tarotkort og små ritualer, for at blive endnu klogere på din unikke vej i verden.

 

Mit ønske med det her forløb specifikt, og med mit arbejde generelt, er at guide kvinder og nonbinaries tilbage til et trygt og glowy sted, hvorfra vi kan leve helt og fuldt og modigt. Jeg tror inderligt på, at det er herfra, at verden også kan forandres og heales.

Forløbet er bygget op over fem sessioner, der hver har et tema og en vinkling. Indholdet tilrettelægges samtidig unikt til din situation, dine ønsker og udfordringer.

Coaching er måske ikke et perfekt ord, det føles ok 90’er agtigt, men heyyy: vil du have råd og vejledning? Vil du have skarpe øjne på what’s up ovre hos dig, hvad der holder dig tilbage og hvor du kan skrue op op op for dig selv?  Jeg har et særligt godt blik for blinde vinkler og falske overbevisninger. Jeg ved, hvordan man kan arbejde med vaner og uvaner, og jeg er særligt optaget af den her smukke, glædesfyldte og glowy dronningetilstand, som vi alle sammen kan øve os i at vende tilbage til.

Amanda Schou ayurveda astrologi

Føler du dig splittet mellem en drøm om, hvad livet kan indeholde, og den virkelighed og hverdag du lever i? Er du forvirret over hvor du er på vej hen? Føler du dig drænet for energi når ugen er omme, og trænger du til et stort skift i kroppen og i livet?

 

Har du samtidig lidt svært ved at se, hvor det giver mening at sætte ind lige nu? Føler du dig klar til forandring, men har no clue hvad det egentlig betyder?

 

Eller måske har du faktisk klare forestillinger om hvordan dit drømmeliv og dit life purpose ser ud, men du mangler overskud, fokus og drive til at udleve det? Du mangler mod eller medvind måske.

 

Velkommen til det her magiske, witchy og praksisfokuserede vejledningsforløb, hvor kroppens velvære og sjælens retning væves sammen til en stor meningsfuld helhed i dit liv.

Længes dine celler efter:

Stor juicy velvære i kroppen som din nye normaltilstand?

Ægte forbindelse til dit kosmiske potentiale?

En stor oplevelse af connection til indre og ydre cyklusser, til årstiden og menstruationen?

Et healende fundament for din rejse i livet?

En stor omfavnende følelse af at være velernæret, elsket, fri og evigt supported?

Let's walk the talk

Queen of My Castle er witchy og empowering: det er et forløb, der hjælper dig med at lytte indad først, og med intentionelt at leve derfra.

RETNING + PURPOSE

Når du begynder at nærme dig det, du næres af og elsker, så vil det føles som en form for grundstemning, en rytme eller et lys, der viser dig vej igennem alting. At udleve dit livsformål kan tage forskellige former i forskellige faser af dit liv, men når det er et sandt formål, har du det altid med dig. Purpose er en grundstemning mere end det skal tænkes som endnu en stram forventning, du opstiller over for dig selv!

 

Nogle gange kan vi begynde at bruge den her dybe kosmiske forankring i os selv og i livet, som inspiration for det, vi deler med verden: gennem vores relationer og gennem arbejde måske. Det betyder at Queen of My Castle også kan blive starten på et mere meningsfuldt, nærende og dynamisk kærligheds- og arbejdsliv.

 

Ayurvedaen opfordrer til at leve et liv, hvor din sundhed ikke bare handler om kost og træning, men også om relationer og følelser og handlinger og arbejde. Det er den ayurvediske tilgang til sundhed. Alting har en indvirkning på dine celler og på din kropslige og sjælelige sundhed ifølge ayurvedaen. Og du er værdig til et super glowy og fyldigt liv.

 

You’re a queen!

Queen5_edited.jpg
Queen2_edited_edited_edited.jpg

DRONNING i DIT LIV

Når du lever fra et meningsfuldt og glowy sted i dig, så føles det som at sætte sig til rette på en smuk indre trone af guld og gode, tydelige vibes. At være dronning i dit liv er en ongoing øvelse, en tilstand der kan trænes som en fin lille muskel.

At være dronning i kroppen og i dit liv handler ikke om at være bedre end andre, men om at være den bedste version af dig selv. Derfor vil den præcise beskrivelse af, hvordan du er dronning i dit liv, heller ikke være noget jeg kan formulere for dig. Men jeg kan guide dig til at kunne formulere de her ting smukt og tydeligt for dig selv.

 

Jeg vejleder dig kærligt og meningsfuldt i, hvilke skridt du skal tage for at genfinde forbindelsen til det her strålende sted i dig selv, hvor du kan sidde trygt og smukt som en badass dronning.

Queen of My Castle giver dig praktiske og magiske redskaber til at leve dit liv i kærlig og nærende forbindelse til kroppen og kosmos.

OM MIG og formatet
Jeg har valgt at kalde forløbet Queen of My Castle, fordi det ret præcist beskriver den følelse eller tilstand, som vi kan nærme os med hjælp fra ayurvedisk egeomsorg og astrologisk guidance.

At være dronning i din krop og i dit liv handler om at kunne mærke dig selv tydeligt og helt. Det handler om at sætte omsorgsfulde grænser, og om at vælge dig selv til igen og igen. Fra et ayurvedisk perspektiv handler de her dronninge-vibes om at have en stærk og tydelig fordøjelse, så du kan fordøje dit liv og dine følelser basically. Det handler om det, vi i ayurvedaen kalder Swastha: at sætte dig godt tilrette i dig selv.

 

Jeg er dybt passioneret omkring ayurvedaen, det her store amazing helsesystem fra det gamle Indien. Ayurvedaen fortæller, hvordan hver enkelt af os har helt særlige udfordringer og helt særlige gaver med ind i kroppen og i livet; og om hvordan vi hver især kan begynde at leve mere i overenstemmelse med det, der er sandt for os.

 

I Queen of My Castle sammenvæves nogle af de teknikker og praksisser og modaliteter, som har haft en livsforandrende effekt for mig, og som jeg igen og igen ser virke hos mine klienter. Det er et witchy coachingforløb, hvor du lærer en del om ayurveda og en helt masse om dig selv.

 

Mit store life purpose er at leve fra et centreret og roligt og juicy sted i mig selv, og at inspirere andre til at gøre det samme. Leading by example *dronninge emoji*

I forløbet deler og aktiverer jeg en række praksisser og kurser og uddannelser, som jeg har taget gennem de sidste 8-10 år. Læs mere om min baggrund her eller se mit cv her.

DIN INVESTERING

Forløbet inderholder 5 magiske sessioner, hvor du har min udelte opmærksomhed i 2 timer. Igennem forløbet vil du modtage en læsning af dit astrologiske chart, ayurvedisk vejledning til din unikke krop og sjæl, holistisk coaching og spirituel vejledning.*

 

Forløbet indeholder derudover 4 kortere check-in sessioner over telefon, som typisk lægges mellem hver session, for at kunne få løbende sparring på din udvikling og vej.**

Første dato for dit forløb aftales via mail. De efterfølgende datoer beslutter vi i fællesskab, da hver enkelts forløb er unikt og tilrettelægges, så det passer til dit liv og dit temperament. Nogen har brug for et intenst forløb over en måneds tid eller to, andre har brug for at strække forløbet ud over eksempelvis fem måneder med én månedlig session. Begge dele kan lade sig gøre. Betalingsperioden er uafhængig af perioden for forløbet.

Der tre betalingsløsninger. Den totale pris på 9600 kroner er den samme ligegyldigt om du vælger at betale med det samme eller over 3 eller 6 måneder. Betalingen varetages af sikkerhedsgodkendt udbyder (Stripe). Når du har betalt modtager du en kvittering fra Stripe og en velkomstmail fra mig.

Betal nu: 9600,-

Betal for 5 sessioner + 4 check-in sessioner, i alt 9600 kroner inkl. moms

3200,- i 3 måneder

Betal for 5 sessioner + 4 check-in sessioner, i alt 9600 kroner inkl. moms

1600,- i 6 måneder

Betal for 5 sessioner + 4 check-in sessioner, i alt 9600 kroner inkl. moms

*Nogle af sessionerne kan eventuelt foregå via Skype, hvis du fx bor langt fra København, eller hvis du har svært ved at finde tid i dagtimerne, hvor jeg holder åbent.

**De korte check-in sessioner kan vare op til 20 minutter eller kan foregå på mail, hvis det passer dig bedre.

***Forløbet indeholder: læsning af dit astrologiske chart med en vinkling der tuner ind på det, du gerne vil have ud af forløbet; ayurvedisk livsstilsvejledning unikt tilrettelagt din smukke krop. Coachingsessioner og spirituel vejledning. Korte check-in sessioner pr. telefon eller mail. Øvelser og praksisser, der hjælper dig tilbage til dig selv, fx skriveøvelser og meditationer. Desuden tarotlæsninger, orakelkort, witchy vejledning og et magisk og sanseligt afslutningsritual.

 

Afslutningsritual: Når dit forløb slutter, runder vi af med et smukt, sanseligt ritual. Her væver vi livsforandrende selfcare, store indsigter og nye praksisser sammen til et smukt lille billede, der kan bo i dit hjerte. Som et kosmisk kompas, der kan guide dig videre. Ritualet planlægges særligt til dig og din unikke rejse.  Det er et virkelig fint og meningsfuldt redskab til at lande i dit hjerte.

KONTAKT MIG
Hvis du har spørgsmål til forløbets indhold eller vil høre mere inden du booker forløbet, så kontakt mig her. Jeg vender tilbage med svar og good vibes i løbet af et par dage.
Tel: 3460 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram

© 2023 by Amanda Schou. Proudly created with wix.com