1:1 sessioner

Mit arbejde er først og fremmest at se dig og møde dig, der hvor du er. I alle mine formater arbejder jeg holistisk og taler typisk både om kroppens og sjælens trivsel. Alligevel kan der være forskel på, hvor man særligt ønsker at tage fat. Læs uddybende om de forskellige formater jeg tilbyder herunder, eller kontakt mig hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for at fokusere på netop nu.

Alle sessioner foregår som udgangspunkt hos mig på Amager; alternativt via Zoom eller Skype.

 

Personlig horoskoplæsning

1,5 time  /   1600 kr

Astrologi er et redskab, der kan bruges til mange forskellige ting: forudsigelser, stemningsbilleder, selvindsigt og det vi kan kalde radical awareness. Jeg bruger astrologien til at hjælpe dig med at identificere nogle af de ting, der står i vejen for at du kan vende hjem til dig selv. Altså mønstre, uvaner og gamle blokeringer, der fx fastholder dig i falske forestillinger om, hvem du er, hvad du er værd eller hvor du hører til.

 

Astrologien er et særligt kraftfuldt redskab til at lære sig selv at kende på en dybere, mere meningsfuld måde. Det astrologiske chart, fødselshoroskopet, er som et landkort over din sjæls rejse, dit udviklingspotentiale i det her liv og beyond.

En astrologisk session med mig er en dyb oplevelse. Når jeg læser dit chart, ser jeg dig, og i sessionen vil du føle dig mødt og set og udfordret. Astrologien viser dig hvad der står i vejen for at du kan være dig! For at du kan være meningsfuldt tilstede i verden, i dit arbejde, i dine relationer, i din krop.

 

Ayurvedisk livsstilsvejledning

Første session:  1000 kr

Efterfølgende:  750 kr

Ayurvedisk livsstilsvejledning handler om at begynde at leve i dybere kontakt med kroppen og i tæt forbundethed med dine omgivelser. Jeg kalder det at leve i nærende forbindelse med indre og ydre cyklusser. Med afsæt i ayurvedaen vil du lære nogle nye, gavnlige redskaber, der hjælper dig tilbage til et mere balanceret og glædesfyldt sted i dig. Vi arbejder med at identificere dine ubalancer og uvaner, sådan som de udspiller sig netop nu og tager afsæt her.

Vi finder frem til meningsfulde forandringer, nærende kostændringer og nye omsorgsfulde vaner, der giver mening i dit liv. Som vejleder og coach er jeg myndig og kompetent, men først og fremmest er jeg interesseret i at møde dig, der hvor du er. Mit fokus er på løsninger der  bringger dig tættere på dig selv og dit vedblivende velbefindende.

Ayurvedisk livsstilsvejledning kan blandt andet handle om ubalancer, der kommer til udtryk som: fordøjelsesbesvær, udfordringer med din menstruationscyklus, uro i kroppen, manglende grounding eller retning. Det kan også handle om et voksende ønske om at leve mere i kontakt med jorden, kroppen, året.

 

Tarot session

1 time: 750 kr

Tarot bygger bro mellem din virkelighed, tværkulturelle arketyper, billedfortællinger, astrologiske positioner og kosmisk, magisk timing.

Tarot er et redskab, der kan anvendes til at give klarhed og tillid og indsigt på tværs af kendte og ukendte dimensioner. Kortene er som små ikoner, der på den ene side rummer en egen kraft og på den anden side giver adgang til en større, magisk fortælling.

En tarotsession foregår sådan, at vi i fællesskab finder frem til et passende spørgsmål – jeg hjælper og vejleder dig i, hvordan du bedst kan spørge kortene til råds. Så lægger jeg dine kort, og læser oplægget for dig. Herefter taler vi om, hvad svaret giver dig og lidt om hvordan kortenes pointer kan implementeres i dit liv.

KONTAKT
Skriv hvilken type session du ønsker at booke, og skriv gerne hvilke tidspunkter eller ugedage, der typisk fungerer for dig. Jeg vender snart tilbage!
Tel: 3460 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram
 

© 2023 by Amanda Schou. Proudly created with wix.com