tarotsession

Tarot bygger bro mellem din virkelighed, arketyper, billedfortællinger, astrologiske positioner og kosmisk, magisk timing.

 

Tarot er et redskab, der kan anvendes til at give klarhed og tillid og indsigt på tværs af kendte og ukendte dimensioner. Kortene kan anskues som et vindue ind i det nye og samtidig er de fuldt tilstede her og nu - de er til at tage og føle på. Tarot giver konkrete og symbolske svar. Kortene er som små ikoner, der på den ene side rummer en egen kraft og på den anden side giver adgang til en større, magisk fortælling.

En tarotsession foregår sådan, at vi i fællesskab finder frem til et passende spørgsmål – jeg hjælper og vejleder dig i, hvordan du bedst kan spørge kortene til råds. Så lægger jeg dine kort, og læser oplægget for dig. Herefter taler vi om, hvad svaret giver dig og lidt om hvordan kortenes pointer kan implementeres i dit liv.

En tarotsession med mig varer en time og koster 750 kr. inkl moms og foregår som udgangspunkt hos mig på Amager. Scroll ned for at kontakte mig og booke.

kontakt

Kontakt mig her med spørgsmål eller for at booke. Skriv hvilket format du ønsker [tarot, alterdesign, livsstilsvejledning eller efterfødselsomsorg] og hvornår du godt kunne tænke dig en tid. Jeg vender tilbage med mulige dage og tidspunkter, og glæder mig til at se dig!

Telefon
Email
Sociale medier

2360 0166

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon