Venus Embodied

mild, modig, glowy

Månedligt kosmisk meet-up

Pink%20to%20Orange%20Gradient_edited.jpg

Venus Embodied er et månedligt meet-up med dig selv og med en cirkel af femme-ish identificerede womxn. Det er et sjæleligt og kropsligt tjek-in med din krop og med kosmos. Hvad fylder særligt i dit sind, hvordan flyder eller stagnerer din energi lige nu? Og hvordan kan Venus og årstiden hjælpe dig med at stå mere tydeligt afgrænset og smukt forbundet i verden?

Venus Embodied tager udgangspunkt i planeten og arketypen venus og de energier, der hører til her. Cirklerne er en fejring af dit milde, receptive, nydelsesfulde og pleasure-seeking self! Når Venus bevæger sig igennem de forskellige stjernetegn i zodiaken, så iklæder hun sig figurative dragter af eksempelvis lyserødt silke og blomsterkranse (Venus i Tyren), af fjerboaer og glimmersneakers (Venus i Tvillingen) eller af vinrødt velour og ditto negle (Venus i skorpionen). Disse kosmiske stemninger kan vi samtidig give os hen til og fejre i os selv.

 

Venus Embodied er inspiration til at leve med forbindelse til dit indre mest flowy og lush self. Det er årstidsforankret selfcare og modige meditationspraksisser, der transformerer og forankrer. Skriveøvelser og intuitiv guidance, der hjælper dig nærmere det, du elsker og den måde du elsker på. Venus er kærlighedens gudinde og i de her cirkler bevæger vi os dybt ind i smukke og måske skjulte kamre af dit blodrøde hjerte.

Venus i Krebsen

Venus i Krebsen er en kosmisk anledning til påny at forbinde sig med the original mother. Den store kosmiske mama, der viser sig for os gennem jorden, gennem havet, gennem månen. Venus i Krebsen handler om den omsorg, vi hver især giver til verden, til andre, og til os selv. Det er også en fin anledning til at undersøge, hvor vi glemmer at hælde denne omsorg hen. Og til at blive klogere på, hvor vi glemmer at modtage næring og care.

Venus i Krebsen er en fejring af the watery you. Det er lymfesystemets forbindelse til blodet og til modermælken, den allerførste næring og omsorg.

Venus i Krebsen viser os muligheden for at blive vores egen mor, at træde til med egenomsorg og dyb, autentisk næring alle de steder i kroppen og i livet, hvor vi tidligere eller stadig føler, at vi mangler mothering. Venus i Krebsen er intuitiv og velernæret, det er højsommeren coming for you. Det er den healende kildes evige strøm, det er moder månes blide, beroligende skær.

Kom med til denne online workshop eller witchy cirkel, hvor vi skal tale om Venus i Krebsen som transit og i fødselshoroskopet. Vi skal tale om selfcare til sommerens varme, skarpe energier. Vi skal lave en super soothing måne-meditation, som jeg elsker elsker elsker.

Pris pr. gang: 300,-

Som tilmeldt modtager du: link til live-talk + årstidsguidance og venus-fokuserede øvelser, fx en kriya, meditation, refleksionsøvelser m.m + en pdf med Venustransittens key-words, en opskrift, et ritual eller en selfcare praksis, der passer til fejring af Venusenergien og til balance gennem årstiden.

Når du tilmelder dig modtager du en kvittering fra Stripe. På dagen for cirklen modtager du en mail fra mig med info og link til zoom.

 

Live-talken optages og eftersendes til alle tilmeldte, så du kan se eller gense den senere på måneden.