Woman%20on%20a%20Towel_edited.jpg

Venus Embodied

mild, modig, glowy

Månedligt kosmisk meet-up

Pink%20to%20Orange%20Gradient_edited.jpg

Venus Embodied er et månedligt meet-up med dig selv og med en cirkel af femme-ish identificerede womxn. Det er et sjæleligt og kropsligt tjek-in med din krop og med kosmos. Hvad fylder særligt i dit sind, hvordan flyder eller stagnerer din energi lige nu? Og hvordan kan Venus og årstiden hjælpe dig med at stå mere tydeligt afgrænset og smukt forbundet i verden?

Venus Embodied tager udgangspunkt i planeten og arketypen venus og de energier, der hører til her. Cirklerne er en fejring af dit milde, receptive, nydelsesfulde og pleasure-seeking self! Når Venus bevæger sig igennem de forskellige stjernetegn i zodiaken, så iklæder hun sig figurative dragter af eksempelvis lyserødt silke og blomsterkranse (Venus i Tyren), af fjerboaer og glimmersneakers (Venus i Tvillingen) eller af vinrødt velour og ditto negle (Venus i skorpionen). Disse kosmiske stemninger kan vi samtidig give os hen til og fejre i os selv.

 

Venus Embodied er inspiration til at leve med forbindelse til dit indre mest flowy og lush self. Det er årstidsforankret selfcare og modige meditationspraksisser, der transformerer og forankrer. Skriveøvelser og intuitiv guidance, der hjælper dig nærmere det, du elsker og den måde du elsker på. Venus er kærlighedens gudinde og i de her cirkler bevæger vi os dybt ind i smukke og måske skjulte kamre af dit blodrøde hjerte.

Two%20Women_edited.jpg

Venus i Tvillingen

Dato: søndag 9. maj, kl 20:00 - 21:45

*Venus Embodied* er en serie af virtuelle møder eller cirkler. Du er velkommen hver gang eller så ofte det passer for dig. Næste gang vi mødes er søndag d. 9. majl for at fejre Venus i Tvillingen.

Venus it villingen handler om flirty vibes og stor, kosmisk nysgerrighed som smukke, autentiske kærlighedserklæringer til verden. Venus i tvillingen bliver nogle gange anklaget for at mangle jordforbindelse eller realitetssans, men was is that siger den her transit, og lærer os at uden leg og lethed er vi kun halvt i live.

Venus i tvillingen er en af de goddess-energier vi som kultur nemt overser eller udskammer, så det dykker vi ind i på workshoppen. Vi undersøger hvordan netop denne Venustransit kan vise sig at være et poetisk og spirituelt kapitel i Venus' rejse gennem tegnene.

Pris pr. gang: 222,-

Som tilmeldt modtager du: link til live-talk + årstidsguidance og venus-fokuserede øvelser, fx en kriya, meditation, refleksionsøvelser m.m + en pdf med Venustransittens key-words, en opskrift, et ritual eller en selfcare praksis, der passer til fejring af Venusenergien og til balance gennem årstiden.

Når du tilmelder dig modtager du en kvittering fra Stripe. På dagen for cirklen modtager du en mail fra mig med info og link til zoom.

 

Live-talken optages og eftersendes til alle tilmeldte, så du kan se eller gense den senere på måneden.