top of page

AMANDA SCHOU

Unfold your phases, embrace your elements
Min tilgang
external-file_edited_edited.jpg

Mentorship

Det her er en mulighed for at komme nærmere en dyb og autentisk kreativitet eller vilje, som ligger gemt i dit indre.

Som mentor eller vejleder kan jeg hjælpe dig videre med idéer eller impulser, jeg guider dig til at tage ejerskab overden store, kreative superpower, der bori dit indre.

Et mentorship med mig vil bestå af en række sessioner og møder, hvor vi folder dine temaer og situationer ud gennem astrologien og hvor jeg bruger mine evner til at tune ind og stille skarpt, på det, der også rører sig i dit indre. Derudover vil du løbende modtage øvelser og anbefalinger til podcasts, bøger, meditationer, selfcareøvelser m.m. som vil bringe dig i dybere kontakt med dig selv og en følelse af autenticitet, forankring eller retning.

Et mentorship med mig tilrettelægges personligt medafsæt i dine temaer, udfordringer og behov. Næste ledige pladser er i starten af 2024. Du kan ansøge nedenfor.

Poppy Field
Et mentorship med mig er at blive som et ritual eller en dans, det er at øve sig i at udtrykke noget, der allerede bor i dit indre. Det er spirituel vejledning, kreativ coaching og en reconnection med en indre visdom. Fortæl lidt om dig selv og det, du længes efter nedenfor for at ansøge.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Hollænderdybet 1, 3.tv
2300 København S
  • Instagram
bottom of page