top of page

amanda schou

Embodied astrologi + ayurvedisk guidance
Min tilgang
Amanda Schou
MIN TILGANG

I mit arbejde med selvudvikling, vejledning eller healing er jeg meget optaget af, hvordan vores evne til at bo i kroppen og vores evne til at være i verden, er direkte realeteret til hinanden.

Don’t get me wrong, jeg elsker at tale om life purpose, barndomstraumer, kærlighedssprog. Alle de ting bor tydeligt og kærligt i det astrologiske chart. Men vi bliver nødt til også at tale om eksempelvis menstruationscyklus, nervesystem, hverdag.

Hvad er selvindsigt værd, hvis du glemmer at elske og nære kroppen? Hvad er life purpose værd, hvis du ikke samtidig har en stærk og stabil fordøjelse, der kan klare udfordringer og fejltrin?

 

Hvad er et blødere hjerte værd, hvis du ikke tør lade livet røre ved det?

MIN BAGGRUND

Min baggrund er farvet af både sjælelig og sanselig søgen. Jeg har ikke altid vidst hvad jeg ville, og jeg har i alt for mange år været styret af en strid perfektionisme, en forestilling om at passion og kontrol hænger sammen. Nu arbejder jeg anderledes flydende, intuitivt og glædesfyldt, og altid med dyb kosmisk og kropslig forankring.

I mit arbejde væver jeg forskellige uddannelser, kurser, baggrunde og liv sammen: min livslange interesse i astrologi i samspil med ayurvedaen, som er mit livs store kærlighed, min healer og min guru. Jeg er meget optaget af det, vi kan kalde kroppens astrologi, det man tidligere har kaldt medicinsk astrologi.

 

Tidligere har jeg blandt andet arbejdet som yogalærer, og er cand.mag i kunsthistorie med speciale i, hvordan kroppen møder kunsten. Se eventuelt mit CV her.

Et af de store skift jeg har oplevet i mit liv, var et møde med mine formødre i forbindelse med en spirituel ceremoni. Et møde med kvinder, der er gået forud for mig; generationer jeg ikke kendte. De fortalte mig, at selvom verden er smertefuld, måtte jeg “ikke stoppe linjen”. De viste mig mit ufødte barn og hvordan alting er forbundet til jorden og slangerne.

 

Det her møde tog lang tid at integrere, og den her viden om generationers forbindelse gennem vores celler, gennem knoglerne, jorden, vandet, ilden, har været afgørende for alt i mit liv siden da. Den støtte mine formødre giver mig, er den styrke jeg har til at gøre det, jeg brænder for og længes efter.

Jeg har brugt en årrække på at lære at passe på mig selv. Jeg har skullet lære, at jeg gerne må fylde og grine og lade mig blive set. Det har taget lang tid at lære.

Jeg er vædder i soltegn og har MC i stenbukken, og en helvedes masse kvadrataspekter i mit astrologiske chart: jeg kæmper basically til jeg segner og troede i mange år at alt er en kamp! Samtidig har jeg måne og Uranus i konjunktion med MC, hvilket gør mig til en lille krukket udbryderkonge, der vil disrupte de gamle  systemer for at skabe plads til diversitet, inklusion og nye fællesskabsfølelser.

Mit life purpose er en øvelse i at bære visdom og viden videre, og samtidig blive stor og bred og kærligt afventende som havet. En kosmisk og poetisk receptivitet. En meditativ nordlig måneknude.

Jeg øver mig hver dag i at være mere mild, intuitiv, receptiv, cyklisk, yin. Og jeg bliver bedre lidt efter lidt.

Min baggrund
FEC10E3D-9160-4619-B1E4-1750331CAFCD_edi
KONTAKT
Skriv spørgsmål eller kommentarer her. Hvis du ønsker at booke en session, kan du også skrive her. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram
bottom of page