47378ADA-1CC0-4DCF-9529-EEE09BD085E6_edi
MIN TILGANG

I mit arbejde med selvudvikling, vejledning eller healing er jeg meget optaget af, hvordan vores evne til at bo i kroppen og vores evne til at være i verden, er direkte realeteret til hinanden.

Don’t get me wrong, jeg elsker at tale om life purpose, barndomstraumer, kærlighedssprog. Alle de ting bor tydeligt og kærligt i det astrologiske chart. Men vi bliver nødt til også at tale om eksempelvis menstruationscyklus, nervesystem, hverdag.

Hvad er selvindsigt værd hvis du glemmer at elske og nære kroppen? Hvad er life purpose værd hvis du ikke samtidig har en stærk og stabil fordøjelse, der kan klare udfordringer og fejltrin?

 
Blue%2520Skies_edited_edited.png
MIN BAGGRUND

Min baggrund er farvet af både sjælelig og sanselig søgen. Jeg har ikke altid vidst hvad jeg ville, og jeg har i alt for mange år været styret af en strid perfektionisme, en forestilling om at passion og kontrol hænger sammen. Nu arbejder jeg anderledes flydende, intuitivt og glædesfyldt, og altid med dyb kosmisk og kropslig forankring.

I mit arbejde væver jeg forskellige uddannelser, kurser, baggrunde og liv sammen: min livslange interesse i astrologi i samspil med ayurvedaen, som er mit livs store kærlighed, min healer og min guru. Tidligere har jeg blandt andet arbejdet som yogalærer, og er cand.mag i kunsthistorie med speciale i, hvordan kroppen møder kunsten, og med tilvalg i religionsvidenskab. Se eventuelt mit CV her.

Et af de store skift jeg har oplevet i mit liv, var et møde med mine formødre i forbindelse med en spirituel ceremoni. Et møde med kvinder, der er gået forud for mig; generationer jeg ikke kendte. De fortalte mig, at selvom verden er smertefuld, måtte jeg “ikke stoppe linjen”. De viste mig mit ufødte barn og hvordan alting er forbundet til jorden og slangerne.

 

Det her møde tog lang tid at integrere, og den her viden om generationers forbindelse gennem vores celler, gennem knoglerne, jorden, vandet, ilden, har været afgørende for alt i mit liv siden da. Den støtte mine formødre giver mig, er den styrke jeg har til at gøre det, jeg brænder for og længes efter.

Jeg har selv måttet lære at passe på mig selv ad en hård vej fra spiseforstyrrelse og træningsafhængighed til burn-out og angst, frem til i dag, hvor jeg lever langsommere og mere i kontakt med mig selv og kosmos.

Jeg er vædder i soltegn og har MC i stenbukken, og en helvedes masse kvadrataspekter i mit astrologiske chart: jeg kæmper basically til jeg segner og troede i mange år at alt er en kamp! Samtidig har jeg måne og Uranus i konjunktion med MC, hvilket gør mig til en lille krukket udbryderkonge, der vil disrupte de gamle  systemer for at skabe plads til diversitet, inklusion og nye fællesskabsfølelser.

Mit life purpose er en øvelse i at være vis og vidende, og samtidig blive stor og bred og kærligt afventende som havet. En meditativ nordlig måneknude. Mit life purpose er forbundet til traditionel tantrisk filosofi, til ayurveda og til sanselige, yin fællesskaber for kvinder og nonbinaries. Det er min gave til verden.

Jeg øver mig hver dag i at være mere mild, intuitiv, receptiv, cyklisk, yin. Og jeg bliver bedre lidt efter lidt.

 
mapping

Mapping sessionen er et sacred space. Du får spirituel guidance og magisk vejledning.

mapping session ayurveda astrologi
astro læsning

Fuld astrologisk læsning med afsæt i dit fødsels-horoskop.

Planet%20and%20Moon_edited.jpg

Unikt 1:1 forløb, hvor astrologiske læsninger og ayurvedisk vejledning væves sammen.

ayurveda astrologi forløb amanda schou

Online og i naturen, når vi igen må mødes!

workshop cirkler amanda schou