top of page

AMANDA SCHOU

Himmelpoesi + Indre alkymi
Min tilgang
F86FB6CE-8488-4B36-B12D-DD93FEA82D81_edited.jpg

Min tilgang

Mit arbejde er poetisk og sanseligt, vejledende og skarpt. Jeg har verdens højeste bullshit-detektor og har intet til overs for samtaler, der føles wishy-washy, uafgrænsede eller floskelagtige. Jeg kommer til at stille dig besværlige spørgsmål, og du kommer til at blive klogere på dig selv eller nogle processer, du står i.

I øjeblikket fokuserer mit arbejde sig særligt omkring årstiderne som magiske guruer for et levet lidt - både fordi de måske er ved at forsvinde, men også fordi kontakten til året også er en kontakt til kroppen. Ligesom årstiderne skifter gennemgår vores kroppe og liv også en række stemninger, faser, forandringer.

 

Derudover er jeg særligt interesseret i det, der måske kan kaldes relationel astrologi og ikke mindst i den medicinske astrologi. Altså den astrologi, der bor i kroppen og fortæller om gaver og udfrodringer i det fysiske legeme.

Jeg elsker selvfølgelig at tale om liv og retning, og jeg ser det som min fineste opgave at guide dig tilbage i kontakt med det, der føles autentisk, inspireret og sprællevende i dit indre.

 

Min baggrund

Min baggrund er farvet af både sjælelig og sanselig søgen. Jeg har ikke altid vidst hvad jeg ville, og jeg har i alt for mange år været styret af en strid perfektionisme og et meget, meget højt gear - en forestilling om at passion og kontrol hænger sammen. Nu arbejder jeg anderledes intuitivt og glædesfyldt, og altid med dyb kosmisk og kropslig forankring.

I mit arbejde væver jeg forskellige uddannelser, kurser, baggrunde og liv sammen: min livslange interesse i astrologi i samspil med ayurvedaen, som er mit livs store kærlighed, min healer og min guru.

 

Tidligere har jeg blandt andet arbejdet som yogalærer, og jeg er også cand.mag i kunsthistorie med speciale i, hvordan kroppen møder kunsten. Se eventuelt mit CV her. De seneste fem år har jeg haft selvstændig praksis som astrolog, men reelt set har jeg læst folks charts siden 2010 - til fester, på dates, på rejser og dengang jeg arbejdede som barista og bartender!

Jeg har brugt en årrække på at lære at passe på mig selv. Jeg har skullet lære, at jeg gerne må fylde og grine og lade mig blive set. Det har taget lang tid at lære.

Jeg er vædder i soltegn og har MC i stenbukken, og en helvedes masse kvadrataspekter i mit astrologiske chart: jeg kæmper basically til jeg segner og troede i mange år, at alt er en kamp! Samtidig har jeg måne og Uranus i konjunktion med MC, hvilket gør mig til en lille krukket udbryderkonge, der vil disrupte de gamle systemer for at skabe plads til diversitet, inklusion og nye fællesskabsfølelser.

Mit life purpose er en øvelse i at bære visdom og viden videre, og samtidig blive stor og bred og kærligt afventende som havet. En kosmisk og poetisk receptivitet. En meditativ nordlig måneknude. Jeg øver mig hver dag i også at være mere mild, intuitiv, receptiv, cyklisk, yin. Og jeg bliver bedre lidt efter lidt.

Min baggrund
Temple Candles_edited.jpg
Skriv spørgsmål eller kommentarer her. Hvis du ønsker at booke en session, kan du også skrive her. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net
Hollænderdybet 1, 3.tv
2300 København S
  • Instagram
bottom of page