top of page

amanda schou

1:1 anchor
Embodied astrologi + ayurvedisk guidance
Shadow

1:1 sessioner

Min klareste intention med 1:1 sessionerne er at guide dig tilbage i dybere forbindelse med dig selv. Sammen dykker vi ind i det, der står i vejen for, at du kan stråle stærkt og klart som den, du er.

Jeg tilbyder astrologiske læsninger og ayurvedisk vejledning. Jeg tilbyder også follow-up sessioner til dig, der har været her før. Jeg tilbyder både enkeltstående læsninger og længerevarende forløb.

Sessionerne er samtaler, der inviterer til klarhed og selvindsigt. Det er vejledning, der styrker din forbindelse indadtil. 

Med afsæt i dit astrologiske chart og i den ayurvediske visdom, kortlægger vi det, der driller og det, der healer.

ASTROLOGISK LÆSNING

see me, teach me

De lange sessioner er et deep pull mod mere selvindsigt og større forankring i livet, kroppen, verden.

See me, teach me : Astrologisk Læsning

Varighed: 90 min - Pris: 1800,-

[Foregår på Amager eller online]

Den lange session er en læsning af dit astrologiske chart. Her dykker vi ned i dit kosmiske blueprint for at blive klogere på det, der er dit, og det, der måske ikke er dit :)

 

Min dybeste intention med disse sessioner er, at du skal føle dig mere som dig selv, når du går herfra. At du må føle dig modig og klar til at møde det, der kommer. At du føler dig forbundet til et inspireret og indsigtsfuldt sted inde i dig selv.

Når du kommer til denne session har vi go tid. Det er en længere, dybdegående session, og den kræver en del forberedelse.

 

Denne session er også oplagt, hvis det er mere end to år siden, du sidst har været her.

Girl Running in Field at Sunset

FOLLOW-UP SESSIONER

hold me, guide me

De lidt kortere follow-up sessioner, er for alle, der tidligere har været her.

Hold me, guide me  - De lidt kortere ellere mere fokuserede sessioner <3

Varighed: 75 min - Pris: 1250,-

[Foregår på Amager eller online]

Follow-up sessionerne er for dig, der tidligere har fået læst dit chart eller dig, der tidligere har været her i et 1:1 vejledningsforløb med ayurveda eller astrologi. Follow-up sessionerne kan også bookes, hvis du har deltaget på en workshop eller et undervisningsforløb, og vil yderligere i dybden med nogle temaer derfra.

 

Follow-up sessionerne kan have både et astrologisk, kosmisk, spirituelt afsæt, eller de kan være mere rent ayurvedisk orienteret, altså en orientering på det at leve cyklisk, egenomsorgsfuldt og forankret i en meningsfuld og nærende livsstil.

Follow-up sessionerne er oplagte for dig, der:

🔮 Tidligere har fået læst dit astrologiske chart, og vil yderligere i dybden med et afgrænset emne.

 

🐬 Ønsker astrologisk vejledning for en kommende periode, eksempelvis nytårslæsning eller en læsning i forbindelse med fødselsdag eller andre store overgange.

 

💦 Tidligere har været i et forløb og ønsker ayurvedisk årstidsvejledning.

 

🔥 Har brug for at stille skarpt på nogle konkrete, afgrænsede issues.

FEC10E3D-9160-4619-B1E4-1750331CAFCD_edi

ayurvedisk vejledning

Nourish me, soothe me

Jeg tilbyder ayurvediske 1:1 forløb over 4-6 sessioner til dig, der vil i dybden med nogle konkrete udfordringer.

Nourish me, soothe me : Ayurvedisk vejledning

Varighed: 4-6 x 60 min - Pris: 900,- pr gang

[Foregår på Amager eller online]

Ayurvedaen er et holistisk helsesystem, der inviterer dig i dybere kontakt med en indre visdom. Ayurvedaen anerkender hver enkelts helt unikke kropslige og mentale sammensætning, og alting foregår med afsæt her og samtidig med særligt blik for det, der driller i øjeblikket.

Ved at kende dine unikke tilbøjeligheder og i gangværende ubalancer kan du begynde at introducere større og mindre vaneændringer gennem blandt andet kosten, de daglige rytmer og alle former for selfcare.

 

Ayurvedaens har et dybdegående og healende potentiale, der ikke bare skaber grobund for mere glød i kinderne, bedre fordøjelse og søvnkvalitet fx, men også en oplevelse af purpose og forankring.

1:1 sessioner kontakt
book session
Kontakt mig her for at booke en 1:1 session. Skriv gerne om det er første gang, eller om du har været her før. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net

Mjøsensgade 7, 4.th
2300 København S
  • Instagram
bottom of page