top of page
1:1 anchor
Himmelpoesi + Indre alkymi
Girl Running in Field at Sunset

Min klareste intention med 1:1 sessionerne er at guide dig tilbage i dybere forbindelse med dig selv. Sessionerne er samtaler, der inviterer til klarhed og selvindsigt. Det er vejledning, der styrker din forbindelse indadtil.  Sammen dykker vi ned i det, der står i vejen for, at du kan stråle stærkt og klart som den, du er.

Sessionerne kan være enkeltstående eller tilrettelægges som et forløb eller mentorship. Kontakt mig for at høre mere om dette. Herunder kan du læse om den astrologiske læsning og follow-up sessionerne.

ASTROLOGISK LÆSNING

De lange læsninger er til dig, der vil i dybden. Vi dykker ned i dit chart og undersøger, hvilke mønstre eller overbevisninger, der spænder ben for din kreativitet og din autenticitet.

Astrologisk Læsning

Varighed: 90 min - Pris: 2200,-

[Foregår på Amager eller online]

Den lange session er en dybdegående læsning af dit astrologiske chart. Her dykker vi ned i dit kosmiske blueprint for at blive klogere på det, der er dit, og det, der måske ikke er dit. Min fineste intention med disse sessioner er, at du skal føle dig mere som dig selv, når du går herfra. At du må føle dig modig og klar til at møde det, der kommer. At du føler dig forbundet til et inspireret og indsigtsfuldt sted inde i dig selv.

Når du kommer til denne session har vi god tid. Det er en længere, dybdegående session, og den kræver en del forberedelse.

 

Denne session er oplagt, hvis du aldrig har været her før eller hvis det er mere end to år siden, du sidst har været her.

FOLLOW-UP SESSIONER

De lidt kortere, mere kondenserede sessioner er for alle, der tidligere har været her. De kan også være en god løsning, hvis du har en enkelt, specifik problemstilling, du søger svar på.

Follow-up sessioner

Varighed: 60 min - Pris: 1400,-

[Foregår på Amager eller online]

Her kigger vi på timing, transitter eller på en afgrænset problemstilling, der har brug for nye perspektiver.

Follow-up sessionerne er for dig, der tidligere har fået læst dit chart eller dig, der har deltaget i mine vejledningsforløb, undervisningsforløb og mentorship. Bemærk: hvis du ønsker indblik i dit astrologiske chart som helhed skal du booke den lange, astrologiske læsning.

Follow-up sesessionerne er oplagte for dig, der:

🍓 Tidligere har fået læst dit astrologiske chart, og vil yderligere i dybden med et afgrænset emne.

 

🍓 Ønsker astrologisk vejledning for en kommende periode, eksempelvis nytårslæsning eller en læsning i forbindelse med fødselsdag eller andre store overgange.

 

🍓 Tidligere har været i et forløb og ønsker ayurvedisk årstidsvejledning.

 

🍓 Har brug for at stille skarpt på nogle konkrete, afgrænsede issues.

Walk on the Beach_edited.png
1:1 sessioner kontakt
Book en session
Kontakt mig her for at booke en 1:1 session. Skriv gerne om det er første gang, eller om du har været her før. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage.

Tak! Jeg vender snart tilbage.

Tel: 2360 0166
Email: a_schou@posteo.net

Hollænderdybet 1, 3.tv
2300 København S
  • Instagram
bottom of page